Δραστηριότητες

canoeΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
Οι επισκέπτες της Villa Avista έχουν την δυνατότητα για κωπηλασία με κανό, επισκεπτόμενοι είτε τις φανταστικές παραλίες ή το Διάπορο, το σύμπλεγμα των 5 μικρών νησιών, ζώντας μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

 

bikeΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
Με τα 4 ποδήλατα μπορούν να περιηγηθούν και να ανακαλύψουν σε πολύ κοντινή απόσταση τον Οικισμό των Καθηγητών με τους μεγάλους και ασφαλείς δρόμους 10 χιλιομέτρων σε ένα ωραιότατο περιβάλλον, γεμάτο από αιωνόβια πεύκα.

 

hikeΠΕΖΟΠΟΡΙΑ
Πεζοπορία στο βουνό Ίταμος, όπου μέσα από τα σημασμένα μονοπάτια ο ταξιδιώτης θα βρεθεί σε ένα τοπίο μοναδικής πανδαισίας χρωμάτων και αρωμάτων.

 

fishΨΑΡΕΜΑ
Ψάρεμα κατόπιν συνεννόησης.

 

cruiseΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ-ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
Μια μοναδική ημερήσια εκδρομή μπορείτε να κάνετε κατά μήκος του Αγίου Όρους στα πλαίσια ενός χαλαρωτικού ταξιδίου με πλοίο, ξεκινώντας από τον Όρμο Παναγιάς που αποτελεί ένα μικρό ψαροχώρι στις βόρειο-ανατολικές ακτές της Σιθωνίας. Από εκεί επιβιβάζεστε στο πλοίο και διανύοντας μια χαλαρωτική διαδρομή, φτάνετε στο νότιο-ανατολικό άκρο του Αγίου Όρους. Το πλοίο μετακινείται κατά μήκος της ακτής έτσι ώστε οι επιβάτες να απολαμβάνουν την εκπληκτική θέα των μοναστηριών. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ξεναγός παρέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το κάθε μοναστήρι και τη μοναστική ζωή. Στα σύνορα της μοναστικής πολιτείας με την Ουρανούπολη, το πλοίο πραγματοποιεί μεσημεριανό διάλειμμα 2 ωρών, όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γευματίσουν σε μια από τις πολυπληθείς ταβέρνες καθώς και να απολαύσουν το τσίπουρο. Μετά το τέλος του γεύματος, το πλοίο επιστρέφει στον όρμο.